Nieuwe leden

Welkom voor nieuwe leden  

Je thuis voelen bij TVGennep

We willen graag dat onze leden zich (snel) thuis voelen bij onze vereniging. Daar doen we extra ons best voor. Als je net in Gennep bent komen wonen of je misschien nog niet zo goed tennist of nog geen andere leden kent of misschien wel een beetje verlegen bent, dan gaat het soms niet zo snel en zeker niet vanzelf. Hieronder staan handige tips die je zullen helpen om snel in te burgeren. Ook is er het team WELKOM, die de (nieuwe) leden helpen zich snel thuis te voelen bij TV Gennep. Het team biedt je graag een luisteren oor, helpt je met zoeken naar het vinden van een tennismaatje of tennisteam en beantwoord graag al je vragen. Neem ook met hen contact op als je ideeën hebt of ergens mee wilt helpen!

Zeven concrete activiteiten die extra interessant zijn voor nieuwe leden:

  1. Tennislessen. Schrijf je in om je techniek te optimaliseren, hier vind je meer informatie. Je wordt in groepjes ingedeeld die bij elkaar passen, dus maatjes heb je snel gevonden.   
  2. Competitie spelen. Competitie speel je in teamverband voor jouw club en kan jij je spel en tennisvaardigheden hiermee ontwikkelen. En competitie spelen heeft nog een extra dimensie, want het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. Op de website van de KNLTB vind je alle informatie over competitie.
  3. Tossen. Op woensdagochtend en donderdagavond worden er toss momenten georganiseerd. Je wordt dan met andere leden steeds ingedeeld en speelt in wisselende samenstellingen steeds een wedstrijdje van een half. Omdat er veel “losse” spelers aan deelnemen, vind je daar makkelijk leuke tennismaatjes. Hier hoef je je niet voor op te geven maar kunt gewoon aanschuiven.
  4. Toernooien. Doe mee ons geweldige pinkstertoernooi, het nieuwe buurt toernooi, aan de clubkampioenschappen en in de winter ons gezellige Kersttoernooi. Hier doen altijd veel leden aan mee, dus als je daartussen zit, zit je altijd goed! Inschrijven en bekijken wat het aanbod in de regio is kan via: www.mijnknltb.toernooi.nl
  5. Netwerken. Noteer de namen en telefoonnummers van leden met wie je het leuk vindt om te tennissen, en bel of whatsapp hen. Je zult nooit teleurgesteld worden. TV Gennep heeft ook whatsapp groepjes samengesteld voor nieuwe leden op tennisniveau 8/9 en 6/7
  6. Een paar leden die al langer lid zijn, hebben aangeboden een nieuw lid dat dit leuk vindt, een tijdje te begeleiden, om hen in contact te brengen met geschikte andere leden. Benut zo’n aanbod voor een aardige coach. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf iemand vragen om jou wegwijs te maken bij de vereniging.
  7. Spreek leden van het team WELKOM aan als je een tennismaatje zoekt of voor andere vragen. We zijn er vaak. Je kunt ons ook bellen of mailen. We zijn een soort “mentoren” voor de nieuwe leden, en ook voor de leden die al langer lid zijn, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn ervoor.  

Heb je vragen? Mail naar [email protected]  

Team Welkom (van links naar rechts) : Gwen Zwollo - Manuela van Arensbergen - Anne Van den Hoogen- Kersten - Yvon Linskens - Ellie Lenssen - Alice de Bruijn 

 

WELKOM-boekje.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Address

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep

KVK-nummer

40164154