Baanreglement

Wanneer u gaat spelen bij TVG dient u rekening te houden met het volgende baanreglement:

 1. Clubleden, in het bezit van een KNLTB spelerspas van Tennisvereniging Gennep zijn gerechtigd te tennissen.
 2. Vóór het spelen de pas afhangen via het digitale afhanbord. Zonder afhangen heeft men geen recht op spelen, ook niet als de medespeler(s) wel zijn (hun) pas afgehangen heeft (hebben).Indien een of meerdere spelers niet afhangen via het digitale afhangbord kunnen ze door leden die wel afhangen van de baan gestuurd hebben en hebben zij geen recht om te spelen.
 3. Bij verlies moet men zich voor een nieuwe pas tot de ledenadministratie wenden. Hier zijn kosten aan verbonden.
 4. Het afhangen gebeurt persoonlijk, in volgorde van het betreden van het complex. Indien alle banen bezet zijn, kan men reserveren door minimaal 2 passen af te hangen bij de eerst vrijkomende baan.
 5. Alle banen zijn vrij, d.w.z. men mag met een geldige pas die afgehangen is, in iedere samenstelling en op elke baan spelen (m.u.v. artikel 6 en 10).
 6. Tijdens tossavonden, competitie en toernooien zijn er banen gereserveerd. Zo mogelijk blijven er één of meerdere banen vrij.
 7. Wanneer men 45 minuten(enkel), respectievelijk 60 minuten(dubbel) of langer gespeeld heeft, dient men, indien nodig, plaats te maken voor andere leden. Er moet dan 30 minuten gewacht worden alvorens men opnieuw mag spelen.
 8. Bij grote drukte wordt men vriendelijk verzocht te dubbelen.
 9. Alle jeugdleden die in het lopende kalenderjaar 13 jaar worden, zijn op doordeweekse dagen gerechtigd ook na 19:00 uur te spelen.
 10. Training is een speeltijd en moet afgehangen worden.
 11. Competitie heeft in deze volgorde voorrang op de banen: senioren, junioren. 
 12. Als u met iemand van buiten de vereniging wilt tennissen, moet u een introductiepas kopen à € 2,50 (junioren) of € 5, - (senioren). Deze pas is te verkrijgen via de volgende link: introductiepas. Voor een introducé geldt het baanreglement; hij/zij is verplicht met een lid van TVG te spelen.
 13. Overtreding van het bovenstaande kan leiden tot sancties, te nemen door het bestuur.
 14. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het bestuur.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Adres

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep

KVK-nummer

40164154