Welkom bij TVG

TVG bestond in 2008 al weer 40 jaar, inmiddels is het 2018 en bestaan we dit jaar 50 jaar! Een lange periode, waarin veel veranderd is. Van een houten barak naar een prachtige kantine, van gravel naar kunstgras en van papieren communicatie naar internet en email. Uiteraard staat 2018 in het teken van ons jubileum, met een hoogtepunt in het weekend van 8 en 9 september waarin we een fantastisch jubileumweekend gaan organiseren. 

In de laatste jaren zijn alle banen vernieuwd, inclusief het hekwerk, de netten en netpalen en de bestrating rondom de banen. Bovendien hebben we de beschikking gekregen over een prachtige minibaan. Eind 2016 zijn alle banen ook voorzien van LED verlichting, een enorme verbetering.

Zo kunnen we weer jaren vooruit met een prachtig park! Het ledenaantal is zeer wisselend geweest met als hoogtepunt ooit meer dan 400 leden. De laatste jaren schommelt dit aantal ongeveer tussen de 200 en 300, met name de laatse jaren treedt er wat meer stabiliteit op. TVG probeert dan ook op alle mogelijke manieren het verblijf op ons park aantrekkelijk te maken. Het park en de kantine worden voortdurend onderhouden en verbeterd. Ook worden er vele activiteiten georganiseerd met behulp van zeer veel vrijwilligers.

Een belangrijke rol in de vereniging is weggelegd voor onze jongere leden. TVG is er trots op, dat steeds meer leden uit deze groep zich  o.a. via commissies en bestuur inzetten voor de andere leden. Het huidige bestuur heeft er nu 2 jaar opzitten en kan tevreden terug zien op de ontwikkelingen binnen de vereniging. Een stabiel ledenbestand, goed bezochte toernooien en evenementen en inmiddels ook weer een gezonde financiële basis! Ideale omstandigheden dus voor onze leden om plezierig een bal te slaan en gezellig te vertoeven in ons clubgebouw.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Address

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep