Trainer

Mijn naam is Arthur van Keulen, 44 jaar oud en ik verzorg sinds 1 april de tennislessen bij T.V. Gennep. Ik ben woonachtig in Nijmegen en woon daar samen met mijn vriendin en onze dochter van twee.

Ik ben op mijn negende begonnen met tennissen bij T.C. Welgelegen. En sinds 2001 speel ik bij T.V. Rapiditas in Nijmegen. Ik heb daar altijd veel zelf getraind en ook nog een tijd onder Wouter Kropman. In 2020 heb ik mijn hoogste speelsterkte (3) in het enkelspel bereikt. De laatste vier jaar heb ik weinig kunnen spelen vanwege een chronische blessure aan mijn elleboog.  

Na een periode in de commerciƫle dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik in 2013 van mijn hobby mijn werk te maken. Ik ben de trainersopleiding bij de KNLTB gaan volgen en heb deze in 2015 afgerond met het behalen van mijn A-licentie. Twee jaar later heb ik mijn B-licentie gehaald en ben daardoor gelicenseerd om prestatieve spelers te begeleiden. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder de modules voor het Tenniskidsprogramma.

De afgelopen jaren heb ik bij verschillende clubs in Limburg, Brabant en Gelderland fulltime tennisles gegeven. Momenteel geef ik parttime les zodat ik tijd kan vrijmaken om voor ons dochtertje te kunnen zorgen. 

Ik vind het belangrijk dat er hard gewerkt en serieus getraind wordt, zo trainde ik immers zelf ook altijd. Daarnaast vind ik het prachtig om mijn kennis en ervaring op anderen over te kunnen brengen. Zelf ben ik resultaatgericht en beschik over een flinke dosis empathisch vermogen. Ook vind ik het erg belangrijk dat er gelachen wordt in het leven!    

Tot snel op de baan! 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Adres

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep

KVK-nummer

40164154