Trainer

Wie ben ik?

Mijn naam is martijn van den broek ik ben geboren op 11 mei 1995 en ben woonachtig in Wijchen. Vanaf mijn jeugd tennis ik al fanatiek bij L.T.V Vormer in Wijchen waar ik nog regelmatig te vinden ben om zelf te trainen. Ik ben erg sportief en sta dan ook als het even kan 7 dagen in de week op de tennisbaan. Mijn eigen spel onderhouden/verbeteren vind ik persoonlijk altijd belangrijk en vooral leuk om te doen, daarom speel ik veel toernooien en wedstrijden door het jaar heen.

Carrière

Na 3 jaar actief te zijn geweest als tennisleraar in mijn eigen woonplaats en omgeving kreeg ik de vraag om te komen werken voor de tennisschool Tennis Vision. Een mooie nieuwe uitdaging voor mij om het team van Wouter Kropman en Marco kroes te komen versterken. Per september ’18 ben ik gestart als leraar bij de tennisschool. In Nijmegen bij tennis vereniging Rapiditas geef ik 3 dagen in de week les en vanaf heden ga ik starten bij de clubs TV Gennep/TV Ottersum.

Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken, en hoop dat ik mijn passie kan delen met al mijn leerlingen op elk niveau en elke leeftijd.

Hoop jullie snel te zien op de tennisbaan!   

Martijn van den Broek - [email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Address

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep

KVK-nummer

40164154