Jeugd

Het doel van de Jeugdcommissie is de jeugd bij TVGennep op een sportieve en gezellige manier met tennis bezig te houden. Jij als jeugdlid bent bij ons daarom het middelpunt: klein of groot, beginner of gevorderde, jongen of meisje.

De Jeugdcommissie houdt zich bezig met het organiseren en begeleiden van de competities, toernooien, trainingen en activiteiten voor de jeugd bij TV Gennep. De Jeugdcommissie is er om de wensen van de jeugdleden kenbaar te maken bij de vereniging. Daarvoor hebben we de input en feedback nodig van de jeugdleden en hun ouders.

Jeugd tennis wordt met behulp van het tenniskids programma en de KNLTB steeds meer gezien als teamsport. Daarom gaan we er als TVGennep in principe ook vanuit dat elk jeugdlid (t/m groen) automatisch competitie speelt en traint. De tarieven zijn hierop aangepast en natuurlijk staan wij ervoor open als er ander wensen zijn!

Wanneer je vragen, opmerkingen en idee├źn hebt over tennissen als jeugdlid bij TVGennep, kun je ons mailen: [email protected]

Wil je kind graag tennissen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Op https://jeugdfondssportencultuur.nl/ vind je meer informatie. 

 

Guus Noij

[email protected] 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Adres

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep

KVK-nummer

40164154