Kantine- en bardienst info

Wanneer je lid bent van TVG wordt er van je verwacht dat je naast veel tennisplezier op de baan ook een bijdrage levert aan het lid zijn van een vereniging. Dit kan uiteraard door je als vrijwilliger in te zetten in één van de commissies. Daarnaast zijn alle leden verplicht bardiensten te draaien waarmee iedereen een steentje bijdraagt. Wanneer je dit niet wilt, heb je de mogelijkheid om deze diensten af te kopen voor 100 euro. Dit moet je dan wel uiterlijk 1 januari doorgeven aan [email protected].

Het maximaal aantal diensten in een kalenderjaar bedraagt 3. Je ktijg van onze kantine commissie mails om je in te schrijven voor de verschillende diensten. 

Het barrooster wordt gepland via de nieuwe KNLTB.club website en Club.app. Nieuwe leden proberen wij zoveel mogelijk de eerste keer bij een dubbele bezetting in te delen zodat ze niet alleen hoeven te draaien. Daarnaast zal er bij de eerste dienst iemand van de kantinecommissie aanwezig zijn om je wegwijs te maken in de kantine.

Wij hebben hieronder de belangrijkste punten nog eens op een rijtje gezet:

  • Plan samen met de planner je kantinedienst en noteer je kantinedienst(en) in je agenda .
  • Mocht je niet op de diensten hebben ingeschreven of hebben gemaild dan word je ingedeeld daar waar nog mensen nodig zijn gedurende het jaar. Indien je meteen al weet dat je niet kunt die dag, wacht dan niet te lang met ruilen.
  • Indien je geruild hebt geef het dan door aan [email protected] zodat deze dit ook in planning kan aanpassen en je een herinneringsmail kunt ontvangen.
  • Let op!! Iedereen is verplicht om zelf te ruilen.  


    Wij wensen iedereen een fijn tennisjaar op onze gezellige en gastvrije club! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Adres

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep

KVK-nummer

40164154