Tossen

Tossen is bedoeld voor alle leden die (nog) niet in een vast clubje tennissen of met een vast maatje, maar gewoon op de baan willen komen en recreatief willen spelen met anderen die er zonder afspraak ook zijn.

Deze opzet is interessant voor leden die geen vaste afspraken kunnen of willen maken, maar zeker ook voor nieuwe leden om anderen te leren kennen. Je kunt zo een vaste speelmaat ontdekken of samen een groepje vormen om op een andere vaste avond en tijd te spelen. Of je sluit je gewoon aan bij de niet-gebonden vrije recreatieve spelers van TVGennep!

Iedereen is van harte welkom op de aangeboden momenten, die eigenlijk altijd doorgaan, behalve als de banen onbespeelbaar zijn. Mocht het regenen, wordt er flexibel omgegaan met de tijden. 

 

Tossen op woensdagmorgen (hele jaar)

Wil je meedoen? Zorg dat je op woensdagochtend om iets voor 09:00 uur op de club bent, want om 09:00 uur start de eerste speelronde. Deze duurt tot 09:45 uur en dan is er even tijd voor een drankje. Om 10:00 uur start de volgende ronde en daarna is er uiteraard nog de mogelijkheid voor een drankje. 

Deze ochtend wordt georganiseerd door Marijke Grens-Simons

 

Tossen op donderdagmiddag heren 60+ (hele jaar)

Op donderdagmiddag wordt er voor de heren 60+ een middag georganiseerd van 13:00 uur tot 16:30 uur. De locatie van de middag wisselt tussen Ottersum, Heijen, Milsbeek en Gennep. 

Dit wordt vanuit Gennep georganiseerd door Wim Arts 

 

Tossen op maandagavond (hele jaar)

Ook op maandagavond kunt u tossen. Om 20:00 uur start de eerste ronde en na drie kwartier spelen is er tijd voor een drankje. Om 21:00 uur start dan de tweede ronde en uiteraard kunt u ook gewoon op die tijd instromen. Daarna wordt afhankelijk van het animo nog een ronde gespeeld. 

Deze avond wordt georganiseerd door Yvon Linskens, Ellie Lensen en Manuela van Arensbergen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 513 336

Address

Kalboerstraat 3
6591 BJ Gennep